Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor
Sportiskolai Általános Iskola

2440 Százhalombatta,
Liszt F. sétány 10.
Telefon:
(23) 355-787,
06-30-242-7826
korosi@mail.battanet.hu

Alapítványi 1%
Adószám:
18667345-1-13

COVID 19

Szülői nyilatkozat

A COVID 19-el kapcsolatos szülői nyilatkozat az alábbi linken elérhető.

Szülői nyilatkozat
2020.09.18.

Változások 2020. szeptember 21-től

Tisztelt Szülők!

Szeretném megköszönni Önöknek az iskola pedagógusai és dolgozói nevében az eddigi támogatásukat az idei tanév elindításához. A tanévből eltelt már néhány hét és az Önök segítő együttműködésének köszönhetően a gyerekek nagy többsége megértette a járványügyi szabályok fontosságát, annak jelentőségét.

A jelenlegi járványügyi helyzetben folyamatosan változnak a szabályok, amelyeket egészségünk megtartása érdekében kell betartanunk. Szeretném kiemelni a legfontosabbakat:

  1. A szülők által igazolható napok száma a vírus helyzetre való tekintettel 3-ról 10 napra emelkedett. Ha nem volt a tanuló a hiányzás idején orvosnál, akkor az iskola honlapjáról letölthető Szülői Nyilatkozatot kérem kitöltve eljuttatni az osztályfőnökhöz a visszaérkezéskor. Ezen új szabályok 2020. szeptember 21. (hétfői naptól) lépnek életbe! Kérem Önöket, amennyiben lehetséges az igazolásokat, kikérőket, szülői kérelmeket, elektronikus úton (KRÉTA napló, email) juttassák el az iskolába!
  2. Egyre több tanuló hiányzik az iskolából és azért, hogy gyerekeik ne maradjanak le, kérem, hogy a Krétában figyeljék az aktuális tananyagot és a házi-feladatokat is!
  3. A médiában arról már valószínűleg értesültek, hogy 2020. október 1-től reggel az iskolába történő belépés előtt a gyermekek hőmérséklet mérése megtörténik. Javaslom, várják meg míg gyermeküket az iskolába beengedjük. Bízom a további kölcsönös, gyermekeinket szolgáló, az iskolánk közösségének érdekeiket szem előtt tartó és figyelembe vevő együttműködésünkben.

Köszönöm eddigi tárgyi felajánlásaikat, mellyel támogatták iskolánk vírus elleni védekezését.

Szabó Zoltán
Intézményvezető

2020.09.18.

Az oldal javascriptet használ. Kérem engedélyezze a futtatását

COVID 19

az iskolában igazoltan koronavírus fertőzött diák száma: 0

az iskolában igazoltan koronavírus fertőzött alkalmazott száma: 1

az iskolában digitális oktatásban résztvevő osztályok száma: 0

© 2009. Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskola - Százhalombatta. Minden jog fenntartva.